ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. τόνο
  • 1 μαρούλι
  • 2-3 ντομάτες
  • 3-5 κρεμμυδάκια
  • 5-6 ραπανάκια
  • ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΣΑΛΤΣΑ

  • 6 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε και κόβετε τα φύλλα του μαρουλιού και τα βάζετε σε ένα βαθύ
μπολ. Πάνω βάζετε τον τόνο χωρίς το λάδι του. Κόβετε τις ντομάτες
κα τις προσθέτετε. Ρίχνετε τα κρεμμυδάκια την κάπαρη, τον άνηθο και
τα ραπανάκια. περιχύνετε τη σαλάτα με την σάλτσα.

Top